Simployer supportportal

Vår supportportal er der for å støtte deg når som helst, hvor som helst. Ved å bruke portalen kan du enkelt sende inn serviceforespørsler og fagspørsmål til våre supportteam, i tillegg til å følge opp dine tidligere og pågående saker. Her kan dere sende henvendelser, se viktige meldinger om systemene, lese FAQ (ofte stilte spørsmål) og finne brukerveiledninger som er laget for systemene.

I supportportalen kan du:

• Opprette og sende saker
  • Kommunisere med våre supportteam
  • Motta oppdateringer og varslinger på dine henvendelser
  • Se status på dine henvendelser
  • Sende og motta filer, bilder og dokumenter

Hvem har tilgang til portalen?

Det finnes to ulike brukergrupper som har tilgang til supportportalen:

• Personer som står oppført med rollen Simployer HRM systemadministrator
  • Personer som abonnerer på ett eller flere Faghjelpsprodukter

Hvem kan opprette en support-sak?

• Brukere som er registrert med rollen Simployer HRM systemadministrator har tilgang til å stille tekniske spørsmål, registrere feil, bestille konsulentoppdrag og opplæring mm.
  • Brukere som er registrert med abonnement på Fagsupport har tilgang til å opprette faglige og tekniske spørsmål knytte til de Faghjelpsprodukter som det abonneres på

Hvordan logge inn i portalen?

Dersom du har en Simployer eller Faghjelp bruker benytter du ditt vanlige brukernavn til å logge på portalen.

Dersom du ikke har en Simployer- eller Faghjelp-bruker, men er HRM-systemadministrator eller har abonnement på Faghjelp, kan du kontakte teknisk support support.no@simployer.com så vil vi sende deg brukernavn og passord.

Klikk på Simployer-knappen første gang du logger i supportsystemet – deretter vil systemet huske deg og du vil komme rett inn.

Logg inn i supportportalen