menuMeny closeLukk

Verifisering i Simployer Håndbøker

15.05.2023 Simployer Håndbøker Administrator, Redaktør

Simployer Håndbøker lanserer verifiseringsverktøy! Denne oppdateringen fokuserer på å forbedre verifiseringsprosessen for eksperter og franchise-kunder, og gjør den mer gjennomsiktig. I tillegg har vi innført en forenklet tilnærming for visning av datoer i artikler, noe som gir en bedre brukeropplevelse. La oss gå nærmere inn på detaljene.

Verifiseringsverktøyet
Vi har implementert en ny funksjon som gjør det mulig for eksperter og franchise-kunder å verifisere eksisterende artikler uten å redigere dem. Våre dedikerte eksperter har alltid jobbet hardt for å sikre nøyaktigheten av Simployer's tekster i artiklene. Med denne oppdateringen kan du nå enkelt identifisere når den siste verifiseringen ble utført, noe som gir deg større tillit til innholdets gyldighet.

Forenklet visning av dato
For å gi en konsistent og enkel representasjon av artikkelens tidslinje, har vi innført en forenklet tilnærming for visning av datoer. Artiklene vil nå vise en enkelt dato - den siste datoen for redigering eller verifisering. Denne endringen sikrer klarhet og eliminerer forvirring angående artikkelens tidslinje. Følg med for flere spennende funksjoner og forbedringer i fremtiden!