menuMeny closeLukk

Oppdateringer i Personaldokumenter og Organisasjon

21.06.2021 Personalregister og Personaldokumenter Ledere og administrator

Dette har vi gjort

Vi har sluppet to forbedringer i modulen Personaldokumenter:

  1. Når man laster opp et dokument som skal være tilgjengelig for en avdeling og alle tilhørende underenheter, kan man nå enkelt sjekke av en boks når man laster opp dokumentet for å gjøre det synlig for alle ansatte som tilhører den aktuelle avdelingen eller tilhørende enheter.
  2. Dersom man opplever at en tidligere ansatt har beskyttet et dokument for å hindre at det ble endret, har dette dokumentet tidligere vært helt låst. Vi åpner nå opp for at administrator vil kunne fjerne beskyttelsen, evt beskytte det på nytt, dersom opprinnelig beskytter av dokumentet er deaktivert.

 

Vi har også kommet med en forbedring for å enklere opprette og administrere grupper. Gruppene ligger nå samlet flatt under toppenheten i organisasjonsstrukturen. Vi har også innført en ny rolle – Gruppeleder – som vil ha rettigheter til å legge til og fjerne medlemmer av gruppen. Gruppene kan benyttes ved integrasjon ved andre systemer i Simployer suiten, ta ut rapporter på gruppe nivå eller filtrere resultater.


Dette er gevinsten

Endringene i Personaldokumenter vil føre til en effektiv og sikker løsning og håndtering av dokumenter. Enklere å kunne gjøre dokumenter tilgjengelig for flere avdelinger ved en operasjon.

Grupper er en fleksibel strukturering av personer, helt uavhengig av organisasjonsstrukturen ellers.


Les mer om modulene her:

Personaldokumenter

Organisasjon