menuMeny closeLukk

Oppdateringer i Dialog

28.10.2021 Simployer Dialog Administratorer og ledere

Dette har vi gjort:

Vi fjerner en del funksjonalitet fra Dialog-modulen. Dette er fordi det er funksjoner som har skapt spørsmål og support. 
Funksjonene som er fjernet er:

 1. Mulighet til å sette tilgang til maler.
  Dette er fjernet av sikkerhetsårsaker, da man kunne gi tilgang til hele organisasjonen vi funksjonen. I stedet skal standardtilgang til samtalemaler brukes. Dette kan kontaktpersonen deres hjelpe med hvis det er nødvendig. 
 2. Vekting av spørsmål.
  Vi fjerner helt og holdent funksjonaliteten for å vekte spørsmål i samtalen. For dere som allerede har denne funksjonen koblet inn i samtalemaler vil dette videreføres der, men dere kan ikke velge vekting i nye samtalemaler. 
 3. Spørsmål koblet til andre moduler.
  Vi fjerner muligheten til å koble til funksjonalitet fra Kompetanseutvikling, Etterfølgerplanlegging og Oppsummering av møtet. For dere som allerede har disse funksjonene i bruk i samtalemaler vil de ligge der, men dere kan ikke velge funksjonene i nye samtalemaler. 
 4. Nye knapper som leder til Mål og Kompetanse.
  I og med forrige punkt gjør vi det i stedet enklere å lage en kobling mot mål- og kompetanseutviklings-modulen. Tidligere var det mulig å legge inn HTML-koder for å åpne disse modulene via samtalen. Nå har vi laget knapper som en erstatning for HTML-kodene slik at dere slipper å tenke på hvordan disse skal se ut. 

 

Enkle og Avanserte innstillinger:

Vi har laget det vi kaller Enkle og Avanserte innstillinger. Kort fortalt innebærer dette at vi har delt opp innstillinger og funksjoner slik at når dere kommer inn på en side i Dialog-modulen er det først et mindre utvalg funksjoner som vises frem. For senere å kunne se resterende funksjoner på siden klikker dere på knappen "Vis avanserte innstillinger". Dette påvirker: innstillinger i samtalesmal, siden som inneholder samtalsmaler og manuelle utsendelser fra Samtale.