menuMeny closeLukk

Oppdatering i Simployer Håndbøker

23.03.2023 Simployer Håndbøker

Vi lanserer ny og forbedret søkefunksjon! I denne oppdateringen blir det en stor forbedring på søk, og nå kan du endelig søke på tvers av alle håndbøkene. 

Søkefunksjonalitet: Vi har lagt til muligheten for å søke gjennom alle tilgjengelige håndbøker etter informasjonen du trenger. Denne funksjonen vil hjelpe deg med å raskt finne innholdet du leter etter, og spare deg tid og krefter. 

Forbedret søkemotor: Vi har også oppgradert søkemotoren vår for bedre og raskere resultater. Dette betyr at du vil se mer nøyaktige og relevante søkeresultater når du bruker søkefunksjonen, og hele prosessen vil være enklere enn noen gang. 

Støtte for skrivefeil: Vi vet at skrivefeil kan skje med de beste av oss. Derfor har vi lagt til grunnleggende støtte for skrivefeil i søkefunksjonen vår. Selv om man skriver feil, bør man fortsatt få relevante resultater. 

Støtte for prefikser og suffikser: I tillegg har vi lagt til støtte for prefikser og suffikser, slik at du nå kan søke etter ord med for- eller etterstavelser og få relevante resultater. 

Vi håper disse nye funksjonene vil gjøre det enda enklere for deg å finne og få tilgang til informasjonen du trenger i håndbøkene. Hvis du har tilbakemeldinger eller forslag til fremtidige oppdateringer, vennligst gi oss beskjed her.