menuMeny closeLukk

Oppdatering i Simployer Arbeidsavtaler

10.03.2023 Simployer Arbeidsavtaler Avtalegodkjenner, Avtalesignatar, Avtaleoppretter

Sidene for arbeidsavtaler og tilleggsavtaler er slått i sammen, og du kan nå finne alle avtaler i en liste. Prosessen for å opprette avtaler er nå den samme for arbeidsavtaler og tilleggsavtaler.

 

Arbeidsavtaler og tilleggsavtaler blir samlet på èn side.

Arbeidsavtaler og tilleggsavtaler finner man under menyvalget Arbeidsavtaler.
Istedenfor å bytte mellom to sider får man nå full oversikt ved å bruke filter.

 

Nye kolonner og filtrering for type kontrakt.

En ny kolonne for Type vises i listevisningen. A er for arbeidsavtaler, T er for tilleggsavtaler. Man kan filtrere på type for å bestemme om du vil se alle avtaler, bare arbeidsavtaler eller bare tilleggsavtaler.

 

Èn veiviser for å opprette avtaler.

Man bruker samme veiviser for å opprette arbeidsavtaler som å opprette tilleggsavtaler. På det første steget velger man type kontrakt.

 

Samme prosess for begge type avtaler.

De samme stegene for å velge signeringsdetaljer er nå også tilgjengelig for tilleggsavtaler. Når signeringsdetaljene er valgt, sendes signeringsforespørselen automatisk når man godkjenner.

 

Oppdatert utseende og informasjon på listevisningen.

Man kan klikke på linken i stillingskolonnen for å lese mer informasjon om stillingen.Det har de siste månedene vært mange oppdateringer i Simployer Arbeidsavtaler. Vi ber om forståelse for at det må gjøres stegvis, og beklager om det blir forvirrende. Vi kan nå heldigvis fortelle at vi snart nærmer oss en ende på den høye frekvensen av endringer. Når vi er ferdige, håper vi dere opplever produktet som et mer moderne produkt som henger bedre sammen med Simployer enn tidligere. Det kommer et par spennende oppdateringer snart, så følg med videre. Vi varsler deg på samme måte neste gang også!

 

Mange av oppdateringene er inspirert fra innspill i vår idèportal. Vær med og påvirk utviklingen av Simployers produkter du også!