menuMeny closeLukk

Nyhet: Organisasjonskart

04.10.2021 Organisasjon Administratorer og ledere

Dette har vi gjort:

Et organisasjonskart er nå tilgjengelig for alle ansatte. Tidligere har man kun sett organisasjonen presentert i en liste eller en rapport. Vi har nå mulighet til å vise alle avdelinger i en struktur, hvor man enkelt skal kunne se hvordan organisasjonen er bygd opp. Informasjon om hvem som er avdelingsleder, og hvor alle personer har en ansettelse, er også mulig å vise i kartet.

I tillegg har vi utviklet muligheter til å vise lederstrukturen – hvem er lederen til hvem. Søkemuligheter gjør at man enkelt kan søke opp en person, for å finne hvem ser er vedkommendes leder. Det er også mulig å søke frem en person og se alle ansatte denne personen er leder for.

Dette er gevinsten:

Organisasjonskartet er visuelt lett å lese, og gir de ansatte et rask overblikk over hvordan organisasjonen og lederstrukturen er bygd opp. Man kan enkelt navigere seg nedover eller oppover i strukturen.

Når det registreres endringer i organisasjonen eller blant de ansatte, vil organisasjonskartet hele tiden være oppdatert med siste gjeldende versjon.

Informasjonen som vises i organisasjonskartet, er validert mot innstillingene som finnes av hvilken data skal være tilgjengelig for hvem. Det vil ikke vises data, som ikke skal være tilgjengelig for de ansatte.

Les mer om modulene her:

Simployer Organisasjon