menuMeny closeLukk

Fire nye oppdateringer i Simployer Prosesser

09.02.2021 Simployer Prosesser (Onboarding, offboarding og HMS-prosesser) Alle brukere av Simployer Prosesser

Dette har vi gjort

  1. Basert på innspill og ønsker fra våre kunder, har vi utviklet en ny funksjonalitet for å eksportere data fra «Prosess- og Oppgaveoversikten» i Simployer over til Excel.

  2. En bruker som har startet prosesser og tildelt de til andre ansvarlige, kan nå følge status på disse prosessene i eget menypunkt fra dashboardet.

  3. Vi har implementert en ny status på oppgaver: «ikke aktuell». I stedet for å fjerne en oppgave eller sette den til utført, kan statusen «ikke aktuell» benyttes der oppgaven ikke er relevant. Status på prosessen blir likevel oppdatert.

  4. Ny setting er tilgjengelig fra «rediger oppgave» i malen. Denne gjør det mulig å sende et varsel til medarbeider med informasjon om at en oppgave har endret status.


Dette er gevinsten

Det blir nå enklere å dele historiske data med andre som ikke har tilgang, noe som har vært ønsket og etterspurt fra våre kunder. Det blir enklere å holde oversikt på prosesser du har startet for andre, og vi tilbyr mer fleksibilitet på oppgavene med mål om å skape økt verdi for brukere av Simployer Prosesser.


Les mer om modulene her:

Simployer onboarding

Simployer offboarding

Simployer HMS-prosesser