menuMeny closeLukk

Februar 2024 oppdateringsnotater (&frankly)

29.02.2024 Simployer &frankly

Vi har fortsatt med forbedringer i Q1 basert på tilbakemeldinger fra kundene våre. Her følger en liste av oppdateringer:

 

1.Skille kopierte pulser fra originalen.
Det har kommet flere tilbakemeldinger om at det kan være forvirrende å finne frem til en kopiert puls. Når en puls kopieres, vil det nå legges til "(Copy)" på slutten av pulsens navn. Den kopierte pulsens navn kommer også i en pop-up melding med en beskjed "Din puls har blitt vellykket kopiert som "{{name}}".”

 

2.Fjerne gamle dato/tid- innstillinger på spørsmål
Dette har bidratt til noe forvirring, da tidligere tid/dato- innstillinger per spørsmål ikke lenger tas i betraktning når det planlegges en puls, og likevel ble det vist i pulsdetaljene. Vi kommer til å fjerne dato/tid- innstillinger per spørsmål. Datoen og tiden for når spørsmålene i en puls vil være åpne eller stengt vil fortsatt angis når en puls planlegges.

 

3.Sortere en puls etter navn eller dato i listevisningen i planlegging
Innenfor hver seksjon i Live/fremtidige/Tidligere planer, vil det være mulig å sortere planlegging etter pulsnavn eller dato i stigende eller synkende rekkefølge

 

4.Se historiske resultatet i Engasjementsboard
Det vil nå være mulig å velge en tidligere dato for å se på tidligere resultater i område- og linjediagrammet i Engasjementsboard.

 

5.Velge en egen bakgrunnsfarge for egne spørsmål
Det har vært flere forespørsler om å tillate egne farger for spørsmål, slik at administratorer og ledere kan velge en farge som passer deres merke. Til å begynne med vil vi gjøre det mulig å velge egne bakgrunnsfarger når det opprettes egne spørsmål. Redigering av bakgrunnsfarge for &frankly- eller "låste" spørsmål er fortsatt ikke mulig. Forhåpentligvis vil denne oppdateringen gi mer fleksibilitet til kundene våre.