menuMeny closeLukk

Endringer i "Tildel rolle"

09.11.2022 Personell Leder, Administrator

I Personalregisteret er det mulig å tildele enkeltpersoner roller dersom de skal ha utvidet tilgang til å se og/eller gjøre noe i de ulike modulene. Dette rolletildelingsbildet har ikke fungert optimalt, og har vært tungt å bruke.

Selv om bildet ser ganske likt ut som før, har vi nå gjort noen forbedringer som vil kunne gjøre prosessen for dette mer effektivt:

  • Sortering: Alle kolonnene kan sorteres stigende eller synkende, ved å klikke på kolonnenavnet
  • Søke på rollenavn eller modul: Når du legger til ny rolle, vil du i kunne søke etter rollenavn og modulnavn i samme felt. Dersom du ikke er sikker på hva rollen heter, kan det være lurt å søke på modulen det gjelder, slik at du får opp alle rollene du kan velge mellom i aktuell modul
  • Legge til, fjerne eller endre flere roller på en gang: Det er mulig å gjøre flere operasjoner i samme bilde før du lagrer -  for eksempel legge til nye roller, fjerne eksisterende roller eller endre på nivåtilgangen på eksisterende roller. Nederst i bildet vil du se en oppsummering av alle endringene som er gjort, før du lagrer og rollene er oppdatert.