Simployer interaktiv hjelp

Det er tidkrevende å lære ny programvare eller prosesser, det har vi gjort noe med! Med Simployer interaktiv hjelp får våre brukere kjenne på gleden av digital adopsjon ved at vi har fjernet ny-programvare frustrasjonen og utdaterte brukermanualer.

• Interaktiv hjelp er tilgengelig 24/7
  • Interaktiv hjelp er tilpasset ulike roller med ulike behov
  • Kom i gang info
  • Digital veiviser
  • Opplæring for ulike roller
  • Enkel søkefunksjon
  • Motta nyhetsbrev og produktinfo
  • Gi oss feedback

Ta i bruk Simployer

Med vår digitale adopsjonsplattform gjør vi det enkelt for deg å ta i bruk Simployer-programvaren. Enten du kommer inn som ny bruker, leder eller administrator, vil vi sørge for å gi deg en god onboarding og digital omvisning i portalen.

Vi har kombinert proaktiv, trinnvis digital veiledning med enkle videoforklaringer, FAQ mm. og automatisert våre omfattende løsningsprosesser slik at brukere enkelt kan fullføre oppgaver i øyeblikket behovet og spørsmålet oppstår.

Kom i gang med vår virtuelle tour

Vi gir alle våre nye brukere en informativ velkomstmelding og en virtuell guide slik at de blir kjent med Simployer.

Virtuelle guider

Vi har laget en enkle guider som viser deg hvordan du kan finne frem til en spesifikk funksjon. Søk på et emne eller klikk deg direkte inn på et emne/funksjon i innholdslisten om du ønsker å få en virtuell gjennomgang. Ved hjelp av enkle steg-for-steg instruksjoner viser vi deg hvordan du kommer deg fra A-Å.