Brukerguider og veiledning

Har du et spørsmål? Kanskje det er besvart før? Her finner du ofte stilte spørsmål (FAQ)

Interaktiv hjelp

Utover guidene du finner nedenfor, tilbyr vi også hjelp direkte i Simployer. Her vil du finne guider som steg-for-steg viser deg hva du skal gjøre. Hvilke guider du har tilgang til styres av hvilken rolle du har i systemet og hvilke moduler deres bedrift har fra Simployer.

Jeg ønsker hjelp i systemet

Så fint! Klikk på dette symbolet når du er innlogget i Simployer, så finner du et stort utvalg guider.

Vi gjør oppmerksom på at Interaktiv hjelp ikke er tilgjengelig i Safari.