Simployer supportportal

Vår supportportal är alltid tillgänglig och finns där för att stötta dig när som helst och var som helst. Via portalen kan du enkelt skicka in supportärenden för både HRM och Servicepaket. Du ser dina tidigare ärenden och följa de pågående. I supportportalen kan du skapa nya ärenden, läsa FAQ (vanliga frågor) och hitta viktig information om våra produkter samt användarguider.

I supportportalen kan du:

• Skapa ärenden
  • Kommunicera med våra supportteam
  • Få uppdateringar och meddelanden om dina ärenden
  • Se status för dina ärenden
  • Skicka och ta emot filer, bilder och dokument

Vem har tillgång till portalen?

Två olika användargrupper har tillgång till supportportalen:

• Personer som har rollen Simployer HRM systemadministratör
  • Personer som abonnerar på ett eller flera Servicepaket

Vem kan skapa ett supportärende?

• Användare som är registrerade med rollen Simployer HRM systemadministratör kan ställa tekniska frågor, registrera fel, beställa konsultuppdrag mm.
  • Användare som är registrerade som abonnent på ett eller flera Servicepaket kan ställa frågor till expertteamet och skapa tekniska supportärenden kopplade till de produkter som man abonnerar på.

Hur loggar man in i portalen?

Om du sedan tidigare har en användare för Simployer eller är abonnent på något av våra Expertstöd så använder du dina vanliga användaruppgifter för att logga in på portalen.

Om du inte har en användare för Simployer eller Simployer Expert, men är HRM-systemadministratör eller har ett abonnemang på Simployer Expert behöver du kontakta teknisk support support.se@simployer.com så vi skickar ett användarnamn och lösenord.

Klicka på Simployerknappen första gången du loggar in i supportsystemet - du behöver bara göra detta en gång.

Logga in i supportportalen