FAQ/Vanliga frågor om Simployer Expert

Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren för Simployer Expert. Om du inte hittar vad du letar efter är du välkommen att mejla oss på info.se@simployer.com så hjälper vi dig.

Mejla oss på info.se@simployer.com så ordnar vi det. Vi behöver kontakt- och fakturauppgifter: förnamn, efternamn, fakturaadress, postnummer, ort, e-post och mobilnummer.

Våra abonnemang är personliga. Vill ni ha en företagslösning för flera användare så kontakta våra säljare

Ja, skicka ett mejl till info.se@simployer.com med namn, mobilnummer och mejladress för personen som ska ta över abonnemanget. Glöm inte att ange vem det ska flyttas från.

Kontrollera att du är inloggad som rätt användare. Det gör du så här:

• I inloggat läge klickar du på menyn (prickarna) till vänster om Simployer-loggan.
  • När menyn fälls ner ser du användarnamnet överst.

Behöver du mer stöd är du självklart välkommen att kontakta oss på info.se@simployer.com

Information om våra villkor hittar du här: https://www.simployer.se/villkor/standardavtalsvillkor-for-expert/

Hör av dig till oss på info.se@simployer.com för hjälp.