FAQ/Vanliga frågor Servicepaket

Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren för Servicepaket. Om du inte hittar vad du letar efter är du välkommen att mejla oss på info@tholin.se så hjälper vi dig.

Mejla oss på info@tholin.se så ordnar vi det. Vi behöver kontakt- och fakturauppgifter: förnamn, efternamn, fakturaadress, postnummer, ort, e-post och mobilnummer.

Våra abonnemang är personliga. Vill ni ha en företagslösning för flera användare så kontakta våra säljare

Ja, skicka ett mejl till info@tholin.se med namn, mobilnummer och mejladress för personen som ska ta över abonnemanget. Glöm inte att ange vem det ska flyttas från.

Kontrollera att du är inloggad som rätt användare. Det gör du så här:

• I inloggat läge klickar du på menyn (prickarna) till vänster om Simployer Tholin-loggan.
  • När menyn fälls ner ser du användarnamnet överst.

Behöver du mer stöd är du självklart välkommen att kontakta oss på info@tholin.se.

Information om våra villkor hittar du här: https://tholin.se/om-oss/villkor/

Hör av dig till oss på info@tholin.se för hjälp.