FAQ - Simployer Faghjelp

Vi i Simployer ønsker å gjøre det enklest mulig å bruke vårt produkt.

Her finner du svar på ofte stilte spørsmål.

Administrativ support (Sentralbord) er åpent mellom kl. 08:00 og 16:00 alle hverdager.

Vi opererer med sommertid i perioden 20.06-20.08. Da er supportsenteret åpent mellom kl. 08.00-15.30.

Du finner brukernavnet ditt ved å klikke på globalmenyen øverst i venstre hjørne. Klikk på navnet ditt - Endre konto. Brukernavnet ditt vil dukke opp på siden som åpnes.

Har du systembruker (tilgang til Simployer portal) kan du gjøre dette på profilen din i Simployer.

Hvis du kun har Faghjelp må du kontakte oss slik at vi kan gjøre endringene for deg. Send oss en mail på info.no@simployer.com med endringene du ønsker.

Vær obs på følgende i forbindelse med endring av brukernavn: Når du endrer brukernavn vil nettleseren din fremdeles huske det forrige brukernavnet ditt og vil mest sannsynlig prøve logge deg inn med dette de første gangene du logger deg på våre nettsider igjen. Det betyr at hvis du får beskjed om at du ikke har tilgang til produktene våre skyldes det mest sannsynlig at du logger på med feil brukernavn. For å løse dette må du logge ut for så å logge inn igjen med riktig brukernavn.

Du finner kundenummeret ved å klikke på globalmenyen øverst i venstre hjørne. Klikk på navnet ditt, så vil kundenummeret deres dukke opp.

Du logger ut slik: Klikk på globalmenyen øverst i venstre hjørne. Her vil modulene dere har fra Simployer, samt navnet ditt dukke opp. For å logge ut, klikk på navnet ditt - Logg ut.

Du finner ut dette ved å ringe oss på telefon: 69 97 17 00 eller ved å sende oss en e-post på: info.no@simployer.com. Dette skal også stå på siste mottatte faktura fra oss.

Du får oversikt over dette ved å ringe oss på telefon: 69 97 17 00 eller ved å sende oss en e-post på: info.no@simployer.com.

For å bytte bruker av abonnementet må dere sende en e-post til: info.no@simployer.com.

Husk å inkludere følgende informasjon om ny bruker i e-posten:

- Navn

- E-postadresse

- Telefonnummer

Nei, dere har ikke tilgang til å gi rettigheter til faghjelp selv. Kontaktperson hos dere må sende oss en mail på info.no@simployer.com med informasjon om hvem som skal ha tilgang til faghjelp.

Abonnementene våre løper i 12 måneder av gangen. Perioden på abonnementet står skrevet på fakturaen din.

Du sender oppsigelsen til: info.no@simployer.com

Vi minner om oppsigelsesfristen på senest 3 måneder før hovedforfall/fornyelse.

Det hender at det blir opprettet to brukere istedenfor en, hvor en av brukerne har tilgang til Simployer portal, mens den andre har tilgang til Faghjelp. Dette skjer som regel når systembrukeren blir opprettet etter Faghjelpsbrukeren eller omvendt. Du har dessverre ikke mulighet til å rette på dette selv, men vi kan raskt hjelpe deg med å fikse dette.

Ring eller send oss en mail, så skal vi se på det med det samme.

Telefon: 69 97 17 00
Mail: info.no@simployer.com

Dette skyldes nok mest sannsynlig at du er blitt automatisk pålogget en bruker som ikke har tilgang. Nettleseren er utrolig flink til å huske gamle brukernavn og passord så dette er en vanlig "feil" som mange opplever.

Hvis du logger ut av Faghjelp, og så logger på igjen, vil du få muligheten til å logge på med riktig brukernavn og passord.

Hvis du fortsatt får samme beskjed kan du sende oss en mail eller ringe oss så kan vi se på det sammen.

Telefon: 69 97 17 00
Mail: info.no@simployer.com

Det kan være at datamaskinen din har innstillinger som gjør at linker du åpner via mail åpnes i en nettleser du vanligvis ikke bruker. Da hender det at du automatisk blir logget på en gammel bruker og får beskjed om at du ikke har tilgang.

For å løse dette må du gjøre følgende:

1. Logg ut av faghelp. Det gjør du ved å klikke på globalmenyen øverst i venstre hjørne, klikk på navnet ditt - Logg ut.

2. Lukke nettleseren (eller fanen).

3. Gå til https://simployer.no, klikk på Logg inn og gå til - Faghjelp og logg på med brukernavn og passord

Vi anbefaler at du som standard benytter deg av samme nettleser som mailen din automatisk åpner. Da vil det være enklere å logge rett inn i faghjelp når du klikker på linker fra oss. Ellers kan du høyreklikke på linken i mailen og velge "kopier hyperkobling"/"kopier linken" og lime denne inn i nettleseren du vanligvis bruker.

Vi gjør deg oppmerksom på at nettleseren (Chrome, Edge, Firefox osv.) husker gamle innlogginger og vi anbefaler å slette historikken nettleseren har på gamle brukernavn og passord hos simployer.no for å unngå problemer med innlogging.

Hvis problemet vedvarer kan du ringe oss på 69 97 17 00 eller sende mail til info.no@simployer.com så skal vi se om vi finner ut av det sammen.

Dette skyldes nok mest sannsynlig at mailadressen din er registret flere steder i våre systemer. Da har systemet vårt utfordringer med å skjønne om du skal ha tilgang til å sende oss supporthenvendelser eller ikke.

For å løse dette kan du sende oss en mail til info.no@simployer.com med mailadressen din og kundenummeret deres. Du finner kundenummeret ved å klikke på globalmenyen øverst i venstre hjørne, så på navnet ditt.

Vi vil gi deg tilbakemelding så snart problemet er rettet opp.

Du finner malen for ferieplanlegging ved å klikke her.

Du melder deg på nyhetsbrevet ved å klikke på denne linken her. Fyll inn skjemaet og klikk på "Ja, takk - jeg vil gjerne ha nyhetsbrev fra Simployer".

For å melde deg av nyhetsbrevet vårt, bla helt nederst i nyhetsbrevet du har mottatt på e-post og klikk på linken i "Oppdater dine e-postinnstillinger for å velge hvilke e-poster du ønsker å motta". Ta bort avhukingen for at ønsker å motta nyhetsbrev og klikk på oppdater e-postinnstillinger