Faghjelp FAQ

Vi i Simployer ønsker å gjøre det enklest mulig å bruke vår Faghjelpstjeneste. Her finner du svar på ofte stilte spørsmål.

Dette skyldes nok mest sannsynlig at du er blitt automatisk pålogget en bruker som ikke har tilgang. Nettleseren er utrolig flink til å huske gamle brukernavn og passord så dette er en vanlig «feil» som mange opplever.

Hvis du logger ut av Faghjelp, for så å logge på igjen, vil du få muligheten til å logge på med brukernavn og passord.

Hvis du fortsatt får samme beskjed kan du sende oss en mail eller ringe oss så kan vi se på det sammen.

Telefon: 69 97 17 00
Mail: info.no@simployer.com

Det kan være at mailen din har innstillinger som gjør at linken du åpner der tar deg til en nettleser du vanligvis ikke bruker. Da vil du kanskje bli logget automatisk på en gammel bruker og får opp beskjed om at du ikke har tilgang.

Da må du:

1. Logg ut av faghelp (Firkanten øverst i venstre hjørne).
  2. Lukke nettleseren (eller fanen)
  3. Gå til www.infotjenester.no og logg på med brukernavn og passord

Husk å gå inn med samme nettleser som mailen din åpner når du trykker på en link fra oss.

Ellers kan du høyreklikke på linken og «kopier hyperkobling»/«kopier linken» og lime denne inn i nettleseren du bruker til vanlig.

Vi gjør deg oppmerksom på at nettleseren (Chrome, Edge, Internet Explorer osv.) husker gamle innlogginger og vi anbefaler å slette historikken nettleseren har på brukernavn og passord hos infotjenester.no for å unngå problemer med innloggingen.

Hvis du opplever problemer med innlogging og får beskjed om at du ikke har tilgang til siden ber vi deg logge ut og inn igjen slik at du får opp alternative å logge inn med brukernavn og passord.

- Vær også obs på at linker man åpner i mail kan ta deg til en nettleser man ikke bruker til vanlig. Sørg da for å logge på igjen med den nettleseren mailen åpnet.

Hvis problemet vedvarer kan du ringe oss på 69 97 17 00, så skal vi se om vi finner ut av det sammen.

Du kan logge ut ved å trykke på firkanten oppe i venstre hjørne. Her vil du få opp profilen din og de modulene dere har. Trykker du på din profil vil «logg ut» være her.

Har du systembruker (HRM-systemet vårt) kan du gjøre dette på mine sider.

Har du kun Faghjelp må du ta kontakt med oss slik at vi kan gjøre endringene for deg.

Send oss en supportsak eller mail med endringene du ønsker så skal vi ordne det for deg.

Vær obs på endringer av brukernavn:

Endrer du brukernavn vil fortsatt nettleseren din huske ditt forrige brukernavn og vil mest sannsynlig logge deg inn på dette de første gangene du logger deg på våre nettsider igjen.

Hvis du får beskjed om at du ikke har tilgang til produktene våre skyldes det mest sannsynlig dette. Logg ut og inn igjen for å komme inn med riktig brukernavn.

Mail: info.no@simployer.com

Det hender at det blir opprettet to brukere istedenfor en.

Dette skjer som regel når systembrukeren blir opprettet etter Faghjelpsbrukeren eller omvendt.

Det er dessverre ikke noe du kan rette på selv, men vi kan hjelpe deg raskt med dette.

Ring eller send oss en mail, så skal vi se på med en gang.

Telefon: 69 97 17 00
Mail: info.no@simployer.com

Dette skyldes nok mest sannsynlig at din mailadresse står registret flere steder i vårt system.

Systemet vårt klarer dessverre ikke å skjønne om du har tilgang til å sende supporthenvendelser hvis mailadressen din står registrert flere steder.

Send oss en mail med din mailadresse og ditt kundenummer (dette finner du på min profil oppe i venstre hjørne der du logger ut) så skal vi se på det med en gang og gi deg beskjed når problemet er rettet opp.

Telefon: 69 97 17 00
Mail: info.no@simployer.com