Velkommen til Simployer supportsenter

Trenger du hjelp til pålogging?

Velg et produkt eller område du trenger hjelp med:

Simployer HRM

Har du behov for teknisk support knyttet til HRM-system?

FAQ/Ofte stilte spørsmål
Interaktiv hjelp
Ny som administrator?
Brukerguider
Systemopplæring
Produktoppdateringer
Simployer supportportal
Systemstatus/driftsmeldinger
Fjernsupport Tid & Plan

Support er kun tilgjengelig for systemadministrator/redaktør-rollen.

Faghjelp

Har du et spørsmål til fagsupport?

FAQ/ofte stilte spørsmål
Våre rådgivere
Fag og tema
Systemstatus/driftsmeldinger

Fagsupport er kun tilgjengelig for brukere med abonnement.

Vi beklager at noen brukere opplever tilgang-/pålogginsproblemer til Fagsupport. Problemet er kjent og vi jobber med å løse saken. Vi beklager ulempen dette medfører. Telefonsupporten er åpen som vanlig!

Kurs og konferanse

Har du spørsmål eller behov for hjelp til kurs og konferanser?

FAQ/ofte stilte spørsmål
Systemstatus/driftsmeldinger

Faktura og abonnement

Har du spørsmål til din faktura eller ditt abonnement? Eller endringer i kundeforhold?

FAQ/Ofte stilte spørsmål

Grunnet omlegging til nytt fakturasystem kan dessverre du som kunde oppleve forsinkelser og/eller flere motta delfakturaer fremfor én samlet faktura. Dersom du har mottatt delfakturaer, kan vi betrygge deg om at totalsummen er korrekt. Feilen er kjent og det jobbes med å løse utfordringen.

Generelle henvendelser

Produktønsker

Har du forslag til forbedringer i produktene våre? Vi tar gjerne imot dine innspill.