Feil med siste versjon av Simployer app, 2.4.1 (15)

23.06.2023
Løst - 27.06.2023 13:21

27.06.2023, 13:21

Feilen er blitt rettet, og ny versjon er lagt ut for nedlasting. Avinstaller eller oppdater appen
manuelt, dersom den ikke er blitt oppdatert automatisk for å bli kvitt problemet.

Vi beklager de ulemper dette har medført for våre kunder.

23.06.2023, 14:43

Vi ser dessverre at en del brukere opplever at de ikke får åpnet appen etter siste oppdatering.

Problemet oppstår både på Android og iOS. Dette kan midlertidig løses ved å avinstallere appen,
og deretter installere den på nytt.

Våre teknikere jobber med en fiks, og denne vil bli rullet ut så raskt det lar seg gjøre.