Enkelte brukere møter "Oops!, something went wrong" ved innlogging

02.05.2022
Løst - 20.05.2022 10:00

Enkelte brukere møter for tiden feilmeldingen: "Oops!, something went wrong" -når de forsøker å logge inn. Våre teknikere jobber med å løse problemet. Vi beklager de ulemper dette medfører for de berørte.

Oppdatert 13.05.2022, 10:35: Problemet gjelder primært nye brukere, og er knyttet til Azure.
Det jobbes fortsatt med å finne en løsning på dette for de berørte brukerne.