Treghet i Prosesser

28.04.2023
Løst - 28.04.2023 10:33

Vi har litt treghet og heng i Prosesser i dag. Brukere av systemet vil oppleve dette ved at de
får "spinning wheel" når de forsøker å utføre handlinger på Prosesser.

Handlingene blir i realiteten gjennomført, på tross av at det ser ut som om siden blir stående
og laste uten at den noen gang blir ferdig/utfører handlingen.

Ved å trykke på F5-tasten på tastaturet for å oppfriske siden, vil man se at handlingen man
har utført, faktisk har gått igjennom.

Dette er meldt til våre teknikere, som jobber med å løse problemet.

Vi beklager de ulemper dette medfører.