menuMeny closeLukk

Problem med link i velkomstbrev i Simployer Portal

30.10.2023
Løst - 30.10.2023 10:35

Vi har for øyeblikket en feil som påvirker linkene i velkomstbrev som sendes fra
Simployer Portal. Dette påvirker også masse-utsending fra Administrasjon.

Linken kommer opp som "ikke gyldig" eller "utløpt", når man klikker på den.

Passord-reset er ikke berørt, så dersom det er et mindre antall nye brukere
som skal ha tilgang, anbefaler vi å bruke denne løsningen midlertidig.

Våre teknikere jobber med å løse problemet. Vi beklager de ulemper dette
måtte medføre for våre kunder.